Sitemap

Flersproget søgemaskineoptimering


Søgemaskineoptimering eller SEO er rygraden i enhver marketingskampagne for søgning. 88% af brugere kigger kun på de første tre resultatsider, med 62% af alle klik på den første side, så det er altafgørende for enhver online kampagne at sikre høj ranking - hvis din hjemmeside ikke har høj ranking på søgemaskinerne, kunne den lige så godt ikke være der.

Flerspråkelig søkemotoroptimalisering

Søgemaskiner er formentlig det mest effektive marketingsværktøj til rådighed i dag, da de når ud til værdifulde, motiverede kunder, der er klar, og som "via søgning prækvalificerer dem selv som interesserede i din information eller produkter".

SEO er ekstremt vigtigt i flersprogede kampagner, da hvert sprogs hjemmeside skal behandles som en separat enhed, med hvert trin i processen udført individuelt for hvert sprog.

Formålet med WebCertains flersprogede SEO service er at gøre hjemmesider mere effektive - og processerne der hjælper dem til at opnå dette mål er opdelt i to områder:

Sprogafhængig og sproguafhængig

Sprogafhængige aspekter er generelt tekniske områder så som:

Det checkes meget omhyggeligt, at sproguafhængige processer generelt er anvendelige på tværs af alle sprog.

Sprogafhængige aspekter udføres altid af indfødt talende og inkluderer:


Alle Performer10 hjemmesider vil gennemgå ovenstående processer, afhængig af hvad der er påkrævet, og kunder vil modtage regelmæssige opdateringer om udviklingen på hjemmesiden og månedlige ranking rapporter. Der er ubegrænset telefon- og online support til rådighed.

Vores mål med Performer10 er at nå følgende mål for dig:

Dette er de vigtigste elementer af Performer 10:

Vurdering af søgemaskinekompatibilitet (SECA)

Vores tekniske team, der er specialister i søgemaskiner, gennemgår din hjemmeside grundigt og laver en aktionsplan for ændringer. Denne aktionsplan bruges af WebCertains optimeringsteam og dine webdesignere til at forbedre din hjemmesides søgemaskinekompatibilitet. Vurderingen af søgemaskinekompatibilitet opdateres konstant, baseret på hvad vores algoritmeundersøgelser viser.

Søgeordsanalyse 

Vi forhører et antal databaser tilhørende folk, der søger på internettet, for at se hvilke ord og vendinger OG hvilke søgemønstre der ses for at kunne målrette præcist dine målkunder effektivt. Undersøgelsen af søgeord bruger som et udgangspunkt de målmarkeder og potentielle målvendinger, som du skitserer for os.

Optimering af kildekode

Ved brug af et nøgleordskort producerer vores optimeringsteam indhold til kildekoden for de sider, som vi skal forbedre ydelsen på for dig.

Linkbygning (-linkbuilding)

Linkbuilding gør at du er konkurrencedygtig med hensyn til "Inbound Link popularity". WebCertain bruger forskellige metoder til at generere Inbound Links til din hjemmeside. Forskellige scenarier kræver forskellige løsninger. Her er nogle af de metoder vi bruger:

Ubegrænset teknisk og ikke-teknisk support

Hvis du har spørgsmål om søgemaskiner eller markedsføring af din hjemmeside, så har vi svaret. Hvis ikke, så finder vi det rigtige svar til dig.

 

International Search Summit

Hosted af WebCertain around the worldBesøg hjemmeside

Kunder

Kunder