Sitemap

WebCertain hjælper dig med at finde kunder lokalt såvel som internationalt

Hvis du ønsker at nå internationale kunder online, skal du alvorligt overveje flersproget SEO og søgning. Flersproget web marketing drejer sig ikke om oversættelse, men om effektiv kulturel og linguistisk kategorisering. At forstå brugernes online vaner, overbevisninger og adfærd på hvert marked er kernen i din succes. Flersproget SEO og online PR begynder med at vide, hvor dine kunder sandsynligvis vil søge, og hvad de søger efter, og hvad de forventer at se på din hjemmeside.

World Language Hub gør det muligt for WebCertain at gøre flersproget søgemaskinemarketing til sin kerneforretning. Firmaet har konsulenter fra 25 lande, som sammen repræsenterer en unik viden om lokal så vel som global søgemarketing. Som resultat heraf kan WebCertain tilbyde et fuldt sortiment af søgemarketingsservices, på alle de vigtigste web sprog, inklusive betal-per-klik kampagner, organisk SEO og online PR.

Vores undersøgelser har vist, at der er et stigende behov for gode SEM flersprogede services blandt verdens ledende virksomheder, da de henvender sig til verden på forskellige sprog. At være i stand til at kommunikere med kunder på deres eget sprog er altafgørende. Den mest effektive måde at styre en søgemaskine marketingkampagne på tværs af forskellige lande og forskellige sprog er ved at bruge et enkelt bureau; det er effektivt i forhold til omkostningerne og gør det meget lettere for firmaer at holde trit med projekterne.

 

 


 

International Search Summit

Hosted af WebCertain around the worldBesøg hjemmeside

Kunder

Kunder