Sitemap

Flersprogede online nyheder og PR

En nylig rapport oplyser, at 98% af journalister siger, at de foretager størstedelen af deres undersøgelser online og med introduktionen af Googles Universal Search er online nyheder og PR strategier blevet betydeligt vigtigere.


Sagt på enkel vis, Universal Search (rulles også ud af andre søgemaskiner) er en gennemgribende ændring af den måde, hvorpå søgeresultater fremvises. I stedet for at vise nyheder, blogs, videoer, dokumenter og billeder på deres egne separate resultatsider, fremtræder de meget mere iøjnefaldende i de generelle søgeresultater.

PR er en yderst effektiv måde til at forbedre din online synlighed og naturlige søgeresultater, at styre dit varemærkes omdømme og at introducere og øge salget af dine produkter og services til potentielle kunder.
WebCertains online nyheder og PR service består af et team af journalister og PR specialister med stor erfaring indenfor styring af online nyheder og PR kampagner. NewsCertain teamet arbejder med kunder fra en række erhverv og forestår hele sortimentet af services, der udgør succesrige kampagner; skriver og distribuerer pressemeddelelser til redaktører, søgemaskiner og web-brugere, producerer blogs, skaber nyhedsfeeds og laver email-nyhedsbreve.

PR og nyheder

Nyheder tages meget seriøst af søgemaskiner, og indholdet placeres mest sandsynligt højt på listerne meget hurtigt. Gennem en kombination af søgemaskineekspertise sammen med redaktionel erfaring producerer NewsCertain indhold, der ikke kun appellerer til nyhedsredaktører, men har den størst mulige indvirkning på søgemaskiner. Omfanget af WebCertains deltagelse i din kundekontakt er helt op til dig. Du kan have færdigt indhold klar, som kun kræver distribuering (se nedenfor), eller alternativt blot give teamet en blank side og et emne, og de overtager derfra.

Online Distribuering

WebCertain bruger forskellige distributionsmetoder for disse nyheder så som Partner Newswire services, special-undersøgte nyhedshjemmesider og blogs og NewsCertain RSS feed - for at kontakte de rette redaktører så effektivt som muligt. Alle projekter gribes an på individuel basis, og kampagner målrettes til hver kundes behov. Hvis du som mange firmaer allerede producerer noget PR indhold, vil teamet arbejde sammen med dig, for at sikre at du får det bedste ud af de muligheder, der er til rådighed for dig online indenfor det område.
Blogs - NewsCertain anbefaler alle deres kunder at have en blog, da det indenfor søgning er et område i hurtig udvikling. Blogs er et uafhængigt afsætningsmarked til at fremme din virksomhed og er en stortartet måde til at kontrollere vigtige nøgleordssøgninger. De bliver mere og mere vigtige pga. Universal Search.

Nyhedsfeeds 

Rullende nyhedsfeeds er også et effektivt medium. De tilføjer nyt indhold til din hjemmeside, hvilket er godt for SEO, giver et interessepunkt for brugerne, hvilket er godt til at øge gentagne besøg og også til at fremme jer som eksperter indenfor jeres sektor.


NewsCertain er en flersproget service, som tilbyder alle services i WebCertains kærnesprog. Alt indhold skrives af en indfødt i målsproget. De har distributionsnetværk i alle web hovedsprog for at sikre, at udgivelser virkelig har global rækkevidde.


Alle kunder modtager en omfattende rapport for hver pressemeddelelse, som indeholder en rapport om din webplacering med informationer om nøgleordsydelse, et referat over de unikke domæner, der offentliggjorde udgivelsen, og webindhold som viser udgivelsernes performance på søgemaskinerne. 

 

International Search Summit

Hosted af WebCertain around the worldBesøg hjemmeside

Kunder

Kunder